Welkom bij Stevens Televisies Budel-Schoot!!

Stevens Televisies is uw (O)LED TV adres! In 95% de goedkoopste winkel!!
De Televisie Specialist met een verrassend lage prijs!!

Wij zijn officieel dealer van Samsung, Philips, LG en Sony.
Wij verkopen alleen nederlandse/belgische (Benelux) modellen televisies, dus GEEN EU of import modellen…

Reeds tientallen jaren is de naam Stevens een begrip in de detailhandel van Budel-Schoot en omstreken. Stevens staat garant voor een ruim assortiment, deskundig advies, kopen tegen een concurrerende lage prijs en dat gecombineerd met een persoonlijke service/aftersale. De perfecte combinatie!

Stevens Televisies is uw Televisie Specialist!
Wij hebben 4K Ultra HD LED televisies, (Neo)QLED televisies, (QD)OLED televisies, 8K en Smart televisies van de merken Samsung, Philips, Sony en LG. Ruime keuze in vele modellen en in verschillende maten. De televisie modellen staan demonstratieklaar in de winkel en de meeste tv toestellen zijn direct uit voorraad leverbaar. In de winkel kunnen wij u optimaal adviseren over de mogelijkheden die bij uw wensen passen en uiteraard deskundige uitleg geven omtrent de verschillen tussen de merken, modellen en technieken die er zijn. Wij bieden u een ruime keuze, maar wij leggen u geen keuze op. U kiest uiteraard zelf wat het beste bij u past. Iedere klant is met iets anders tevreden en dat respecteren wij.

Breng een vrijblijvend bezoek aan onze winkel om u te laten adviseren over de te kopen televisie. Bent u op zoek naar een bepaald type of merk? Kom en informeer naar onze verrassend lage prijs!!

Naast een zeer ruim assortiment televisies hebben wij het zeer populaire wireless audio merk SONOS. Uiteraard hebben wij ook een ruim assortiment accessoires zoals muurbeugels, kabels, connectoren etc…

Betaling:
U kunt bij ons in de winkel op diverse manieren betalen: Contant, Pin/Bankcontact.
Overmaken kan, maar dan moet het bedrag zichtbaar binnen zijn alvorens het product kan worden opgehaald.
Wij bieden geen termijnbetalingen aan.

slide01

Top
detelevisiespecialist.nl